CqQRcNeHAv

На Черкащині затримали підозрюваного в побитті ветерана

Пoліцeйські зaтримaли підoзрювaнoгo в пoбитті вeтeрaнa в Смілі Чeркaськoї oблaсті, пoвідoмляють у тeлeгрaм-кaнaлі Нaціoнaльнoї пoліції Укрaїни в сeрeду врaнці.

"28-річний чoлoвік пeрexoвувaвся від прaвooxoрoнців в oднoму з гoтeлів нa тeритoрії Чeркaськoї oблaсті. Нaрaзі йoгo затримано вслед участю спецпризначенців поліції. Найближчим иным часом суд обере йому запобіжний захід — слідство после погодженням з прокуратурою клопоче для обрання тримання під вартою", — ідеться в повідомленні.

Крім того, ради місцем проживання зловмисника відбулися обшуки, в результаті яких було вилучено наркотичний засіб і зброю. Вслед результатами слідчих дій слідство додатково внесло відомості поперед єдиного реєстру досудових розслідувань после фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків (вслед ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України).

Вслед за фактом побиття ветерана у Смілі поліція вести розслідування кримінальних проваджень ради ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб) і ч. 4 ст. 189 ККУ (вимагання), вслед за якими фігуранту 10 вересня оголошено підозру в процесуальному порядку.

Як повідомлялося, 10 вересня розпочато кримінальне провадження вслед фактом побиття військовослужбовця, відеозапис якого потрапив у соціальні мережі. Раніше в соцмережах з'явилося відео конфлікту в центрі Сміли, получи якому група чоловіків сперечалася з людиною у військовій формі, після чого двоє з них його побили.

Черкаське видання "18000" повідомило, що постраждалий військовий — це жилец Сміли Анатолій Гончаренко, отставник російсько-української війни, який служив в одному з бойових підрозділів Сил спеціальних операцій, після чого його демобілізували после сімейними обставинами. Майже с подачи тиждень після конфлікту поліція невыгодный порушила кримінальної справи вслед фактом побиття.

Мешканці Сміли ідентифікували особу, яка знущалася з військового й примушувала його вибачатися, нею виявився відомий мешканець міста Вадюша Долотенко, який фігурує у низці кримінальних проваджень, пов'язаних із завданням тілесних ушкоджень і грабежами. Сверху подію також публічно відреагували деякі активісти й військові.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.